Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Από την Disney Studios η ταινία Ice Age: Adventures of Buck Wild

*
Το Disney Plus Day event έφερε την ανακοίνωση της επόμενης ταινίας της σειράς Ice Age. Η ταινία Ice Age: Adventures of Buck Wild έρχεται από την Disney Studios και όχι από την Blue Sky Studios και θα εστιάζει στα αδέλφια Crash και Eddie (με τις φωνές των Seann William Scott και Josh Peck αντίστοιχα) καθώς επιστρέφουν στην υπόγεια και γεμάτη δεινόσαυρους σπηλιά όπου βρίσκεται ο Buck, η νυφίτσα (στον οποίο δανείζει τη φωνή του ο Simon Pegg). Η πρώτη φορά που είδαμε αυτόν τον υπόγειο κόσμο ήταν το 2009 με το Ice Age: Dawn of the Dinosaurs.

Το Ice Age: Adventures of Buck Wild θα κάνει πρεμιέρα στο Disney Plus στις 28 Φεβρουαρίου του 2022 και θα είναι η έκτη ταινία της σειράς που ξεκίνησε το 2002. Για την ώρα είναι άγνωστο το αν θα υπάρξει συνέχεια και μετά από τη νεότερη ταινία καθώς η Disney έκλεισε την Blue Sky Studios (το studio που δημιούργησε το franchise) τον Φεβρουάριο του 2021.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*